DOBILI NOVE ZABRANE! Slavica i Vlada ne smeju jedno drugom ni da priđu, sud saopštio odluku!
Printscreen

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da je komuniciraju i prilaze jedno drugom, rečeno je za Telegraf.

Sud je svoje razloge za ovakve odluke detaljno obrazložio u rešenjima, na koju stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu.

Slavica i Vlada

Printscreen

 

Slavica Ćukteraš je prošle nedelje prijavila bivšeg supruga za pretnje. Prema njenoj izjavi datoj policiji, on joj je rekao da će joj "uzeti dete".

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

-  Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, 25. juna ove godine, podnelo Predlog da se hitna mera privremene zabrane mogućem učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj produži, prema A.S. iz Novog Sada. Rešenjem sudije Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, usvojen je predlog za produženje hitne mere, koja je određena naredbom MUP PU Novi Sad, u trajanju od 48 sati, te je naloženo A.S. iz Novog Sada da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja na period od 30 dana, te da produženje izrečene mere počinje da teče od dana 26.06.2023. godine i završava se dana 26.07.2023. godine, i kršenje izrečene i produžene hitne mere kažnjava se shodno članu 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

- Takođe, dana 25.06.2023. godine Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo Predlog da se hitna mera privremene zabrane mogućem učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj produži, prema A.V. iz Novog Sada. Rešenjem sudije Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, usvojen je predlog za produženje hitne mere, koja je određena naredbom MUP PU Novi Sad, u trajanju od 48 sati, te je naloženo A.V. iz Novog Sada da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja na period od 30 dana, te da produženje izrečene mere počinje da teče od dana 26.06.2023. godine i završava se dana 26.07.2023. godine, i kršenje izrečene i produžene hitne mere kažnjava se shodno članu 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici - rečeno je za Telegraf.

Slavica sa bivšim mužem

Printscreen

 

Slavica o Vladi nakon razvoda

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine.

Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading