Milan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Glumac i voditelj Milan Kalinić doživeo je saobraćajnu nezgodu pre sedam godina kada je s porodicom krenuo na zimovanje na Kopaonik, u kojoj je jedan strani državljanin doživeo povrede opasne po život.

Kalinić se sada prisetio tog događaja i priznao da je nakon što je u krivini naleteo na drugi automobil pomislio da je usmrtio drugog vozača.

- Mislio sam da sam ubio čoveka! To je bio stravičan udarac. Od siline smo se okrenuli na suprotnu stranu. Meni se ništa nije desilo, samo sam rukom udario. Naš auto je bio veliki, a taj drugi manji. Svi su poispadali iz tog automobila - rekao je Kalinić, i objasnio da je u tim trenucima bio u stanju potpunog šoka.

- Prilazim kolima i zatičem vozača koji je bio nagnut nad volanom i ležao je s otvorenim očima. To je najgori trenutak u mom životu jer sam video čoveka koji ne daje znake života, koji je mrtav. Gledao sam ga i rekao sam sebi: „Ja sam ubio čoveka!“ To je pakao, kraj, gotovo. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Krajičkom oka sam video da mu se pomera mali prst, a potom i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, pa je došao sebi - ispričao je Kalinić, i dodao:

- Mađar koji je bio za volanom ubrzo je prevezen za Beograd. Nesreća je bila u tome što je bio invalid, koji je imao operaciju na srcu i ima samo jedan bubreg, a nakon nesreće je imao unutrašnje krvarenje.

- Doktor mi je rekao: „Milane, on do Beograda sto odsto neće preživeti.“ Petnaest-dvadeset dana koliko je to trajalo bila je najveća agonija mog života - ispričao je Milan u svojoj emisiji „Preživeli“, u kojoj se njegova supruga Sandra našla u ulozi voditeljke. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading