NAPRAVILA VELIKI PREOKRET Ćerka Merime Njegomir se bacila na privatni biznis
Foto: printscreen/facebook

Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir pre nekoliko godina donela je odluku da napusti kancelarijski posao i započne privatni biznis, koji joj se po svemu sudeći isplatio.

Naime, kada je postala majka Ljubica je shvatila da želi da promeni posao i odlučila je da otvori radionicu za torte i kolače, ali kako nijedan početak nije lak, ona je čak godinu dana učila o ovom zanatu i danas ih sa uspehom prodaje.

NAPRAVILA VELIKI PREOKRET Ćerka Merime Njegomir se bacila na privatni biznis

Foto: printscreen/facebook

 

- Kad sam rodila ćerku Sonju, poželela sam posao koji će mi omogućiti da budem više uz nju. Sticaj okolnosti me je naveo da pravim torte. Naravno, ideja zbog koje sam se opredelila za ovaj posao pao je u peti plan. Jesam provodila više vremena s njom, ali sam morala i mnogo da učim. Godinu dana sam izučavala tajne poslastičarskog zanata - rekla je Ljubica, pa otkrila sa kakvim se poteškoćama susrela u vreme pandemije korona virusa.

- Nisam očajavala. U jednom danu otkazane su dvadeset dve svadbene torte za koje smo odmah morali da vratimo depozit. Zasukala sam sa svojim timom i počela da pravim kolače, ljudi su tada počeli da naručuju na kilo.

- Nikad nisam dopustila da upadnem u zamku da trošim firmin novac za lične potrebe, što mnogi preduzetnici rade i propadnu. Jesam uvek insistirala na kvalitetu, nikad nisam odstupila od njega; od početka sam nastojala da stvorim proizvode koje bih poželela za svoje dete - rekla je ona za Stil.

ODMAH JOJ DALA PODRŠKU Ceca emotivnom porukom dala snage Anastasiji nakon njenog povratka na društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading