Ana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Instagram

Ana Rajković bila je meta tračeva tokom Svetskog prvensta kada su je povezali sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem.

Naime, na društvenim mrežama kao munja raširio se trač da je Ana imala aferu sa prvotimcem Juventusa, uprkos tome što su obe strane oštro demantovale ove tračeve afera se širila mrežama, a o istoj pisali su i svetski mediji.

Nakon povratka iz Katara, Ana je dala intervju u kome je otkrila da joj je aferu smestila jedna žena fudbalera sa kojom je bila bliska, te da je sada moli da ne iznosi detalje u javnost.

Iako se činilo da je ta afera pala u zaborav novi detalji govore suprotno.

Naime, Ana Rajković je u subotu 17.6. 2023. na sigurnosnim kamerama zgrade u kojoj živi sa Predragom u Beogradu videla Jovanu Gajić, suprugu Zorana Bambija Tošića.

Na snimcima do kojih je "Telegraf" došao vide se Bambijeva žena i njena sestra kako se slikaju u hodniku i to oko ponoći.

Jovana ne živi u toj zgradi, a Ana je u tom momentu bila sama u stanu sa decom što ju je uznemirilo budući da ključ od ulaznih vrata zgrade imaju samo stanari. Ona je na sigurnosnoj kameri uočila je dve devojke kako se šunjaju hodnikom nakon čega je uvećala ekran i uočila Jovanu i njenu sestru za koje sumnja da su joj aferu podmetnule. One su se u hodniku zaudržale oko pola sata.

Odmah je skinula snimke sa kamera i prosledila ih suprugu Predragu koji se u tom trenutku nalazio sa reprezentacijom.

Nakon što je "Telegraf" došao u posed snimaka sigurnosnih kamera koje potvrđuju da se Jovana u subotu u pola noći bila u zgradi Rajkovićevih kontaktirali smo Anu.

- Meni je ovo smešno. Ne znam kojim povodom su boravile baš u mojoj zgradi, ali znam da mir moje porodice ne mogu da naruše - rekla je Ana za Telegraf.rs.

Podsetimo, Jovanina sestra je radila kod Ane u butiku a nakon Katara u medijima je isplivala informacija da je otkaz koji je dobila bio okidač da joj navodno smesti aferu.

Da iza ove afere zaista stoji žena, Ana je potvrdila za magazin „Story“.

- Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučile da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti! Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - rekla je Ana Rajković, i nastavila:

- Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog jarca, ali nažalost, ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima! Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading