NE MOGU DA VERUJEM DA JE PRETUKAO DEVOJKU! Naša pevačica u šoku zbog nasilja Stefana Karića, bili su prijatelji, a sada otkrila njegovo pravo lice!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović  bila je gost u Jutarnjem programu Informer TV. Rialda je najpre ispričala sve o nasilju koje je pretrpela od svog bivšeg partnera Kenana Tahirovića, a onda se dotakla Stefana Karića i incidenta sa Natašom Šavijom.

Rialda Karahasanović

Printscreen

 

- Ne mogu da verujem da je pretukao devojku jer je ona obukla haljinu koja je previše provokativna. Prosto ne mogu da verujem - rekla je pevačica. 

Rialda i Stefan su bili zajedno za vreme "Zadruge", a ona se sada kratko osvrnula na taj period. 

- Bila sam sa Stefanom u rijalitiju. Imala sam neke raprave s njim, a posle i sa njegovim ocem Osmanom. To je polusvet. Kaže: "Ti iz mene izvučeš". Kako neko iz vas može da izvuče nešto što nemate. Ne znam kako može da se pravda, neka kaže "Izvini, udario sam te u glavu, imam dijagnozu". A onaj ko napiše da je ona ovakva ili onakva, taj je još veći moron. Ja sam sa Stefanom Karićem imala raspavu o tome kakao život treba da ide i evo to je taj "majndset" koji od škole ima čitanku i veliki odmor i zna da napiše status na Instagramu - završila je Rialda. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading