LJUBAVNICI VIDOJA RISTOVIĆA SE GUBI SVAKI TRAG NAKON NJEGOVE SMRTI! Komšije iznele stravične detalje, ceo slučaj obavijen jezivom misterijom!
Foto: ATA Images

Nakon što je voditeljica Nikolina Pišek potvrdila nagađanja o okolnostima smrti pokojnoga muža Vidoja Ristovića, kako domaći mediji prenose, Vidojeva ljubavnica promenila je život iz korena i naprasno odlučila da pobegne od drame u koju se uplela.

Ona je navodno zatvorila salon i pobegla iz stana gde je boravila, jer nije mogla da se nosi sa crnim mislima i prostorom u kojima je provela poslednje trenutke sa Vidojem.

LJUBAVNICI VIDOJA RISTOVIĆA SE GUBI SVAKI TRAG NAKON NJEGOVE SMRTI! Komšije iznele stravične detalje, ceo slučaj obavijen jezivom misterijom!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako komšije tvrde, Vidojevu ljubavnicu nisu videli odavno.

- Otišla je ona odavno… Uvek sam volela da je vidim, da s njom popričam malo kad je sretnem na ulici, ali onda je naprasno nestala, nije mi se javila. Posle sam čula od jedne druge žene iz komšiluka koja je isto sad pokojna, da se odselila. Pa šta će mučenica, zadesila je ta tragedija, a posle valjda još jedna, ali to nisam sigurna. I ja bih pobegla da sam na njenom mestu! Viđala sam Vidoja, često je navraćao, ali ih nikada nisam videla zajedno, valjda nisu hteli da se eksponiraju javno, što razumem. Neka mu je pokoj duši, a i njoj želim sve najbolje - rekla je starija komšinica ispred zgrade za Republiku.

Ulaskom u samu zgradu, kako dalje navode domaći mediji, moglo se primetiti da je D. B. zaista zatvorila salon, te da sada u tom stanu žive potpuno drugi ljudi, koji su se tu uselili nakon tragedije.

- Ne živi više ona ovde. Zatvoren je taj salon, to je ovaj stan ovde... Ali tu sada živi neko drugi, sve se promenilo nakon toga - istakla je druga komšinica koja živi upravo na toj adresi gde je ljubavnica Vidoja Ristovića imala salon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading