Aleksandra Jeftanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Jeftanović važi za jednu od najlepših, ali i najstilizovanijih. Navikli smo da je vidimo u smernim kombinacijama, a sada je otišla korak dalje.

Aleksandra Jeftanović je juče obukla haljinu od koje bukvalno zastaje dah. Jeftanovićeva je ovaj put otišla korak dalje, pa je usledila salva pohvala za izgled. Haljina je crna i duga, dok sa desne strane ima duboki izrez, tako da su do izražaja došle zgodne noge lepe voditeljke.

Međutim, dekolte je bio taj koji je izazvao najviše pažnje, budući da su Aleksandrine grudi jedva bile pokrivene, a komentari na račun izgleda nisu prestajali da se nižu.

"Ovo je brutalno", "Nemam reči", "Kakva žena", "Bomba" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, naša poznata voditeljka se pre sedam godina udala za svog izabranika advokata Aleksandra Švarku. Njen suprug ne voli da se eksponira, te ona retko i objavljuje slike sa njim.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading