Alka Vuica
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Alka Vuica tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda specijal“ širokom auditorijumu otkrila je manje poznate detalje iz privatnog života, a mnogi su prilično neobični.

- Odrastala sam osamdesetih, rođena sam u Istri, ali me je Zagreb prevaspitao. Posle sam naravno došla do Beograda i Sarajeva. Svi smo u to vreme imali istu vrstu zezanja gde smo se jedni sa drugima obračunavali cinizmom. Inteligencija se veoma cenila, cenio se humor jer glupi ljudi ne mogu biti duhoviti - istakla je pevačica.

Iako mnogi tvrde da Alka muškarce vrti oko malog prsta, ona kaže da su je partneri varali.

- Neki su priznali, neki nisu nikada, ali mislim da je to nekako u genima muškarca i da oni tako jednostavno funkcionišu. Kad im se svidi neka žena, neće propustiti priliku. Sa godinama sam prestala da pravim dramu oko toga - ispričala je šarmantna Vuica.

Sa bivšim suprugom i ocem svog sina Arijana ostala je u odličnim odnosima.

- Često se čujemo, zajedno ručamo, uvek je tu za mene - objasnila je, a i o svom majčinstvu je otvoreno govorila.

- Nimalo nisam stroga, često se savetujem sa sinom jer mnogo više zna o današnjem svetu i muzici od mene. Verujem mu i nastojim da budem nenamtljiva, ali ne uspevam u tome, dosadna sam kao i sve mame - zaključila je u svom prepoznatljivom, šaljivom maniru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading