SPEKULISALO SE DA JE BOLESNA I DA SE ZATVORILA U KUĆI Evo kako izgleda Mira Banjac nakon što je dva meseca provela u bolnici zbog sepse! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pre mesec-dva potresla nas je vest o lošem zdravstvenom stanju Mire Banjac, koja je zbog sepse i bolova u kolenima dva i po meseca bila vezana za bolnički krevet.

‒ Danima ne izlazim iz kuće i, mada su me zvali da nešto snimamo, odbila sam sve poslovne ponude. Ne dajem ni intervjue, u suštini, sve sam po ko zna koliko puta ispričala ‒ kratko je izjavila za Alo legendarna Novosađanka.

Ipak, puna optimizma, dodala je:

‒ Pratite šta se dešava, možda bude nekog povoda da razgovaramo. Ko zna, možda još nešto uradim.

I zaista, nije prošlo mnogo vremena a Mira Banjac je ponovo stala pred kamere.

‒ Prvi dan snimanja. Gospođa Olga Aslanova, „Zakopane tajne“. U seriji nosi ime svoje majke Olge, koja nije doživela da je vidi kao glumicu. I ova uloga je omaž njenoj majci. Neizmerna je privilegija i izuzetna lepota pisati za ovakvu glumačku legendu i moju predivnu prijateljicu ‒ poručio je uz zajedničku fotografiju sa Mirom Banjac autor serije „Zakopane tajne“ Žarko Jokanović.

Žarkova supruga, glumica Milica Milša, dodala je:

‒ Danas je bio pravi praznik na snimanju jer nam se pridružila velika Mira Banjac u ulozi Olge Aslanove, koja će razotkriti jednu od tajni koje muče Lalu Doder. Uvek je neopisivo uživanje i zadovoljstvo biti u kadru sa neprevaziđenom Mirom Banjac.

‒ Bez glume mi nema života. Ako ne radim, gotova sam ‒ jasna je Mira Banjac koja u susret 94. rođendanu korača sa po kojom borom više, ali i sa nesmanjenom ljubavlju prema životu, o čemu svedoče crveni ruž, nalakirani nokti i nezaobilazna cigareta, od koje se decenijama ne odvaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading