ISPLIVALI DOKAZI! Evo kakav odnos ima Natašina ćerka Hana sa ocem Danilom Ikodinovićem!
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Iako su se rastali davne 2011. godine, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović oduvek su se trudili da njihov razvod ne utiče na ćerku Hanu.

Osim toga, nekadašnji vaterpolista ne zapostavlja roditeljske obeveze i aktivno učestvuje u svim segmentima života svog deteta. Štaviše, od same Hane više puta smo čuli da ima najbolje roditelje na svetu.

Hana se pratiocima na Instagramu pohvalila kako ovaj kišni dan provodi s ocem. Napravila je selfi u kolima, a u uglu fotografije može se videti prepoznatljiva tetovaža nekadašnjeg sportiste.

Tata verovatno nije bio raspoložen za slikanje, ali sigurni smo da se maksimalno potrudio da tmuran dan ispuni zabavnim aktivnostima u kojima je uživao sa ćerkom.

Hana je svojevremeno objavila poruke koje dobija od roditelja, što je privuklo veliko pažnju javnosti. Zahvalila im se što je obasipaju pažnjom i ljubavlju i nesebično je podržavaju u svemu.

„Voli te ćale“, „Volim te najviše na svetu“, „Nigelitice, hoćeš na ručak sa mnom i Majom posle škole“, „Prelepa si“, „Ti si naša lepotica“, neke su od poruka koje su joj roditelji slali.

Podsetimo, Danilo Ikodinović je u braku sa Majom Ognjenović, a sa proslavljenom odbojkašicom odlično se slaže i Hana.

Korektan odnos danas vezuje i Natašu i Daču. Pop zvezda je više puta javno hvalila bivšeg supruga.

−Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, u našem slučaju to je bio samo muško-ženski odnos, a sve ostalo valja, onda više nema nikakvih problema. Danilo nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razumevanja za sve to.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading