Branko
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Branko Đurić Đura je svojoj ćerki Zali Đurić dao ime po jogurtu.

Naime, Zala Đurić je krenula očevima stopama i bavi se glumom. Ima specifičnu lepotu, a priča o njenom imenu je zanimljiva.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je njena mama Tanja jednom prilikom.

Zala je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu, koju je komponovao njen otac.

Lepa glumica je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

- Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača.

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san - govorila je svojevremeno.

Branko Đurić, pored Zale, sa suprugom, slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading