UMRO JE SA TUĐIH 20 EVRA U DŽEPU Isplivali do sada nepoznati detalji tragične sudbine Nina Rešića, ova priča ledi krv u žilama
Printscreen

Nino Rešić, pokojni pevač folk muzike, važio je za jednog od popularnih izvođača devedesetih godina prošlog veka, ali je i pored toga, navodno, preminuo u siromaštvu.

Da njegov privatni život nije bio najbolji danas potvrđuje Nela Bijanić, koja je bila njegov prijatelj i saradnik.

Pevačica je otkrila da je Rešić preminuo sa 20 tuđih evra u džepu, te da je bio u teškoj finansijskoj situaciji.

-Kod Nina Rešića sam bila na svadbi, žao mi je što je tako završio. Bila sam mu i gost na koncertu. Sjajan pevač, najveća muška zvezda. Bio je puno zauzet, završio je sa poslednjih 20 evra tuđih u džepu. Zlatna kočija prolazi jednom u životu, ne prolazi svaki dan, ako ste uzeli zlato, uzeli ste. Sada pričam generalno, morate stvoriti nešto da imate iza sebe, morate imati nešto kada dođete u neke 60-70 godine i više ne možete da pevate- rekla je ona za "Novu", pa otkrila kakav je Nino bio kada se kamere ugase.

-Voleo je malo da popije, bio je divan pevač, kada sam bila gost na njegovom koncertu, to je lom, žao mi je što je otišao mlad.

Pevačica je prokomentarisala i njegovu ćerku Sandru Rešić, koja gradi muzičku karijeru.

-Videla sam da su je nešto gazili, ali ne znam zašto. Ona je bila u ‘Zvezdama Granda’, ali dajte podignite to dete, dajte joj energiju, da zna da neko stoji iza nje. Treba to mladim ljudima, Sandra je divna devojka, borila i izborila i svaka joj čast - istakla je Nela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading