SINA MILICE MILŠE JE ŽARKO PRIHVATIO KAO ROĐENO DETE Njegov otac je prava misterija, a evo kako izgleda mladić (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Milica Milša pobrala je simpatije u seriji "Igra sudbine" na TV "Prva", a veliku podršku dobija od supruga Žarka Jokanovića, scenariste ove telenovele, ali i sina Antonija Isakovića, skromnog i školovanog mladića.

Milica retko govori o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina Antonija Isakovića, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

Antonije Isaković je dobio ime po slavnom dedi, velikom borcu protiv fašizma, te je odbranio i diplomski rad na temu "Nastan"ak i uspon nacizma".

Ovaj mladić je sin glumice Milice Milše koja ga, prema sopstvenom priznanju, i dalje doživljava kao dete iako se iz njenog doma odselio pre više od šest godina.

– Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 - ispričala je svojevremeno Milica za "Story".

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko (prim.aut. Jokanović, suprug) nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret - dodala je Milša.

- Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca.

Podsetimo, glumica Milica Milša operisana je juče, a njen suprug Žarko Jokanović podelio je na svom Instagram profilu fotografiju iz bolnice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading