EKSKLUZIVNO! "Zašto plačeš mila majko", najnoviji hit Ace Lukasa, ugledao je svetlost dana!
Foto: Printscreen/instagram

U suret događaju koji nije viđen na našim prostorima, a predstavlja amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog sadržaja – premijera filma “Kafana na Balkanu”, a potom koncert Ace Lukasa i Folk Haus Benda 3.11.2023. godine u Štark Areni, najveća balkanska zvezda, Aca Lukas, predstavio je novu numeru “Zašto plačeš mila majko”, koju možete poslušati na njegovom Jutjub kanalu.

Pesma je od prve do poslednje note satkana od čiste emocije, a zanimljiva je činjenica da je Aca Lukas pisao, komponovao i aranžirao ovu numeru, kao i još nekoliko novih numera koje ćete imati priliku da čujete u filmu “Kafana na Balkanu” koji nastaje po motivima života Ace Lukasa i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Pesma “Zašto plačeš mila majko” prati životni put i prekretnicu glavnog protagoniste Peđe kojeg igra glumac Mladen Sovilj.

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja, a sve što vi treba da uradite, jeste da se spremite za jedno filmično, emotivno i muzičko putovanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading