Danijela Dimitrovska plaža
Foto: Alo/Alo

Da se ljubav kao ni kašalj ne može sakriti, dobro zna manekenka Danijela Dimitrovska, koja koristi svaki trenutak da uživa sa novim dečkom Jevremom Kosnićem

Par koji već nekoliko dana boravi na Crnogorskom primorju paparaco Alo! uhvatio je na jednoj budvanskoj plaži dok su uživali u moru i suncu.

Iako je sedmomesečnu vezu sa mladim biznismenom doskoro držala u tajnosti, Danijela je očigledno pored Jevrema srećnija nego ikada, u šta se uverio i naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Danijela i Jevrem su oko podneva stigli na hotelsku plažu u Budvi i odmah su se smestili na ležaljke koje su bile najbliže obali. Dimitrovska nije skidala osmeh sa lica, ali ni njen dečko koji se svojski trudio da lepa manekenka uživa u svakom trenutku s njim. U jednom trenutku, Danijela je prišla svom momku i obgrlila ga oko vrata, a potom mu je nešto šaputala kroz osmeh - ispričao je naš izvor.

- Očigledno da se Jevremu jako dopalo ono što mu je Danijela rekla, pa se i on nasmejao. Iako su relativno kratko u vezi, vidi se da su jako srećni i zaljubljeni - poručio je naš izvor na kraju.

Inače, Danijela i Jevrem su početkom juna stigli u Crnu Goru, na svoje drugo zajedničko putovanje, na kojem će provesti tačno dve nedelje. Dimitrovska je prvih nekoliko dana na primorju provela radno, a nakon toga se maksimalno posvetila Kosniću koji u Crnoj Gori takođe ima poslovnih obaveza.

Dečka upoznala s porodicom

Danijela i Jevrem su u vezi već sedam meseci, a koliko je sigurna u svoje emocije prema Kosniću pokazuje i podatak da je manekenka svog dečka upoznala s prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Par je pre Crne Gore zajedno putovao i u Atinu, a Danijela u tom periodu nije objavljivala fotografije na društvenim mrežama jer je želela da svoju vezu drži što dalje od očiju javnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading