Marija Šerifović napravila haos u prodavnici
Foto: Alo/Printscreen

Pevačice, ali i majka i ćerka, Verica i Marija Šerifović pokazale su kako izgleda njihova nabavka i ponovo uspele da nasmeju sve do suza.

- Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj viton rorbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica (smeh)- našalila se Mara na samom početku, a onda se nadovezala Verica na to što Šerifovićeva slabo kuva.

- Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Vera, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

- Ajde da se dogovorimo oko budžeta, koliko?? Pet hiljada? – zanimalo je Mariju, što se njenoj mami uopšte nije dopalo.

- Pa bolje da se vratimo onda odmah. Pa šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš magare u njemu?! - odbrusila je Vera i nasmejala naslednicu.

Međutim, u jednom trenutku Verica je uspela da je izbaci iz takta razmišljajući da kupi nov toster.

- Šta će ti to? Je l’ si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l’ razumeš da ne treba da vičeš na mene jer ću da te ubijem u prodavnici?! - kroz smeh je dobacila Veri, nakon čega je odustala od kupovine tostera.

Na kraju je račun platila ipak Marija.

- Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 - rekla je Marija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading