Bojana Rajić
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja manekenka Bojana Rajić povukla se iz javnog života. Ona već godinama uživa u porodičnoj idili sa drugim suprugom i sinovima. Povremeno se pojavi na nekom gradskom događaju, a za svoj izgled i dan danas dobija samo pohvale.

Bojana se s godinama nije promenila. I dalje je posvećena modi, a na Instagramu često objavljuje fotografije kako uživa s prijateljima i svojom porodicom.

Bojana Rajić

Printscreen

 

Ona je nekada važila za najpoznatiju suprugu fudbalera. Bila je udata za golmana Vladimira Stojkovića, u braku su proveli pet godina i dobili sina, a njihov razvod obeležili su skandali. Priče o prevarama ih nisu zaobišle, ali oni se o toj temi nisu oglašavali.

Kada su se razveli, manekenka se odrekla imovine.

Bojana Rajić

Printscreen

 

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što sin i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da naš sin ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Naš sin redovno viđa oca i boravi kod njega", napisala je ona tada na Fejsbuku.

Odmah nakon razvoda ponela se priča da je Bojana još kao udata žena započela vezu sa sadašnjim suprugom. Ni to nije javno komentarisala. I danas je u braku s biznismenom za kojeg se udala u dnevnoj sobi njegove porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Ubrzo su se preselili na Košutnjak i od tada Bojana živi u raskošnom domu što je pokazala na Instagramu. Ima i prostrano dvorište sa sređenim travnjakom. U dvorište se izlazi iz dnevne sobe.

Bojana na Instagramu najčešće objavljuje slike svoje biblioteke prepune knjiga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading