Bebi Dol u emisiji
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, kako je Kurir pisao, viđena je navodno da se hrani u narodnoj kuhinji, a posle toga ju je Željko Mitrović zaposlio da mu bude savetnik.

Pevačica, koja je Jugoslaviju predstavljala i na Evroviziji sa pesmom "Brazil" i jedna od najpoznatijih domaćih zvezda, često je tokom života ostajala bez para, pa je zbog egzistenicije pristajala da učestvuje u rijaliti programima.

Tako se pre nekoliko godina, 2019, našla u finansijskim problemima pa četiri meseca nije platila kiriju u stanu na Vračaru, a nije plaćala ni račune za struju i infostan, o čemu su mediji pisali.

Bebi Dol je tada navodno preko noći pobegla iz stana jer ju je bilo sramota da kaže vlasniku da nema novac za kiriju.

- Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec - mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve - pričao je tada izvor za Kurir.

- Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosila je 220 evra, što znači da mu je ukupno dugovala 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio - pričao je izvor.

Izbačena

Nije ovo prvi put da pevačica ima problema sa plaćanjem stana. I pre nego što je pobegla iz stana na Vračaru, imala je isti problem, s tim što tada nije stigla da pobegne, već ju je vlasnik stana izbacio. Ona je tada bila u rijalitiju, dok je u iznajmljenoj nekretnini boravio njen muž Aleks Todorović, ali on nema nikakva primanja s obzirom na to da nije zaposlen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading