Darko Lazić promocija albuma
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ataimages

Pevač Darko Lazić okupio je veliki broj svojih kolega na promociji novog albuma, a uprkos dobrog odnosa sa bivšim ženama, na kojem često insistira, Marina Gagić i Ana Sević su izostale. Ipak, tu je bila Lazićeva nova verenica Katarina, koja je vodila računa o njegovom sinu Alekseju, dok se ćerkica Lorena nije pojavila.

Darko je za Alo! otkrio da sa porocima više nema problema, ali da s vremena na vreme ima svoje bubice.

- Smatram da svi već vide koliko sam se smirio, suludo je da ja pričam o tome. Imam svoje bubice, kao i svi mi. Onaj ko se bavi ovim poslom ne može da bude miran ili grešim? Osuđen sam ceo život, ja sam pevač, a ne automehaničar. Nemam radno vreme, pevam do dva ili do pet ujutru, kod mene se to nikada ne zna - rekao je Lazić.

Nedavno se u medijima pojavila priča da je Darko u velikim dugovima i da se u javnosti retko pojavljuje jer beži od kriminalaca koji su mu stalno za petama. 

- Da li sam ja u dugovima ili ne, ostaće misterija. Šalim se. Iskreno, uvek sam u dugovima i ceo život ću biti - rekao je Lazić, te otkrio u kakvom su odnosu bivša supruga Marina i sadašnja, Katarina.

- Sa Katarinom se ne čujem i ne dopisujem nikada, jer se ne razdvajamo i stalno smo zajedno. Kaća je predivna osoba, na moje dete gleda kao na dete svoje sestre. Upoznala se sa Marinom i ona je videla da je Kaća divna - rekao je Darko.

Iako emocije prema Marini nikada nije javno pokazivao, za Katarinu bi sve uradio pa joj je tako posvetio pesmu simboličnog naziva - „Za tebe“.

Pitajte Anu za alimentacije!

Odnos sa prvom ženom, Anom Sević, s kojom je dobio ćerku Lorenu, retko komentariše. Turbulentan odnos bivših partnera rešava se na sudu, a o glasinama da ne plaća alimentaciju Darko je rekao:

- To pitajte Anu Sević, ona će vam iskreno sve reći. Baš smo juče bili zajedno.

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading