Emina Jahović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Emina Jahović navodno se udaje za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55), prenose mediji! Pevačica je prošle nedelje boravila sa imućnim finansijskim savetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

Jahovićeva je deset godina bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina - Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

- Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta - priča izvor blizak paru.

Prema njegovim rečima, Jahovićeva je dugo krila da ima dečka.

- Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno - kaže sagovornik za "Informer" i otkriva da je pevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

- Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

Pop zvezda je Kurta nedavno dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju: - Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj i stekao milione. Pre dve godine se razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading