Zorannah pokazala dečka
Foto: Alo/Printscreen

Da je blogerka Zorana Jovanović alijas Zorannah slaba na fudbalere, dokazuje njen novi emotivni izabranik, svetski poznati golman Eloj Rum.

Iako je donedavno negirala da je uplovila u vezu s fudbalerom, uprkos činjenici da su ih odavale društvene mreže i video-zapisi koje su sa istih mesta objavljivali na svojim profilima, ona je tek pre dva dana potvrdila da su u vezi.

Naime, Zorannah i Rum su sada objavili zajedničke fotografije na kojima se ljube, grle i poziraju i odlučili da više ne skrivaju svoja osećanja. Pre nje, sa Elojem je u vanbračnoj zajednici bila Zoranina koleginica, influenserka Lisa, s kojom je dobio ćerkicu, a čije fotografije fudbaler redovno objavljuje na svom Instagram profilu.

- Zorannah i Eloj su godinu dana zajedno, ali su svoju ljubav krili zbog njegove bivše supruge s kojom ima dete. Jovanovićeva je potpuno odlepila za Rumom zbog kog je poslednjih meseci više boravila u Americi nego u Srbiji - ispričao je izvor za Alo! i dodao da je ona sve vreme insistirala da je prizna u javnosti jer joj nije prijao epitet ljubavnice ni rasturačice brakova.

- Smetalo joj je kada je novinari pitaju za njega, a ona je morala da negira emotivnu povezanost kako mu ne bi napravila problem u porodici u kojoj je donedavno bio. Stalno je zahtevala od njega da raščisti odnose s bivšom i da mu ona postane zvanična devojka - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo!.

Da je u tome uspela, svedoči činjenica da je Eloj Rum na svom Instagram profilu objavio njihove fotografije na kojima Jovanovićeva blista od sreće.

- Zorana se nedavno uselila kod svog dečka, odakle već snima za društvene mreže, a nedavno je počela da objavljuje i selfije iz njihovog zajedničkog doma. Naravno, u ovome su je raskrinkali tviteraši kada su uporedili njene fotografije sa slikama Elojeve bivše, koje su nastale na istom mestu, u dnevnom boravku.

Ko je Eloj Rum?

Eloj Rum je američki fudbaler koji trenutno igra kao golman za klub Kolambus kru. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso. Njega na mrežama prati gotovo 100.000 ljudi, a osim fotografija sa terena, ali i sa luksuznih destinacija, veliki broj objava je i sa uskoro trogodišnjom ćerkicom koja se rodila tokom karantina. On je uspeo da se vrati u Holandiju malo pre zatvaranja kako bi bio sa svojom tadašnjom devojkom Lisom i tek rođenom bebom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading