DA TI KUPIM ROLEKS Jovana Jeremić otkrila stihove nove pesme, pa zamešala kukovima!
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka najgledanijeg Jutarnjeg programa u Srbiji Jovana Jeremić otkrila je kako zvuči njena prva pesma pod nazivom "Roleks" i pokazala deo koreografije koja prati njen budući hit.

Jovana je na tiktoku objavila deo pesme, a premijeru najavila u emisiji Amidži šou. Kako je izvor blizak voditeljki nedavno rekao, ona ovu pesmu nije snimila kako bi zaradila od nje, već da bi se dobro zabavila.

- Jovana ovo radi iz ljubavi, nikada joj novac nije bio ideja voditelja, zbog toga će sigurno i uspeti, jer ne juri za parama. Ona je spremila singl koji će da raspameti sve, ali ona uopšte ne planira da joj to bude nova profesija, već isključio da se dobro zabavi - rekao je izvor.

Jeremićeva je nedavno i sama potvrdila da se raduje svom prvom singlu.

- Životna želja mi je da postanem pevačica i to mi se i ostvaruje. Pesma "Roleks" je o Jovani Jeremić kao s*** simbolu Srbije, današnjice i Balkana. Imam jedan deo gde ćete i mene čuti. Radi se o mom životu - kaže voditeljka.

- Biće više lokacija i sve, sve je veoma skupo. Nosim na ruci "roleks" od 60.000 evra, vozim se u limuzini, helikopteru, snimali smo u jednom elitnom naselju u Beogradu - izjavila je Jovana.

NOĆ 900 EVRA Nataša Bekvalac keširala basnoslovnu sumu novca za odmor!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading