BIVŠA DEVOJKA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA RAZVEZALA JEZIK O BRENI Javno objavila sve dokaze koji ukazuju kako se zapravo ponašala prema njoj!
E stock/Alo

Ima tome već neko vreme, kako su Sandra Miljaković i Viktor Živojinović na svoju vezu stavili tačku. Ipak, iako je na ruci lepe plavuše zablistao verenički prsten, ona tačku na odnos sa Viktorovom porodicom nije stavila. Osim što s vremena na vreme bude u društvu Aleksandre Prijović, nedavno se pisalo da Lepa Brena i Sandra Miljaković još uvek imaju komunikaciju.

BIVŠA DEVOJKA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA RAZVEZALA JEZIK O BRENI Javno objavila sve dokaze koji ukazuju kako se zapravo ponašala prema njoj!

Ataimages

 

- Čula sam da Brena s vremena na vreme pošalje Sandri poruku, pita je kako je, treba li joj nešto. Zna ona da je Sandra sama u Beogradu i da joj znači ako joj se neko nađe - govorio je svojevremeno izvor za "Scandal!".

Sada je potvrda o tome, da za bivšu svekrvu u njenom srcu još ima mesta, stigla i od Sandre, koja je na "Sound Clash-u" bodrila Brenu svim srcem, a na svom "Instagramu" objavljivala je snimke i fotografije, na kojima je tagovala Brenu uz emotikon srca.

Bivša Viktoreva devojka na Breninom koncertu

Printscreen

 

Šta o svemu ovome misli Viktor Živojinović, javnosti nije poznato. Ipak, čini se da je Sandra u porodici Živojinović ostavila dobar utisak i da je sa svima ostala u dobrim odnosima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading