Podrška Šaviji
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ana Mihajlovski javno je pružila podršku Nataši Šaviji zbog trenutne situacije kroz koju prolazi.

Naime, nakon što je Stefan Karić juče bio gost jedne emisije, voditeljka se oglasila i osvrnula na medijski prostor koji dobija Karić, budući da je optužen za prebijanje Nataše Šavija.

Ona je ponovo dala podršku starleti, a potom su se oglasile i brojne poznate ličnosti, među kojima je i manekenkaSofija Milošević.

Supruga fudbalera Luke Jovića napisala je na društvenoj mreži Instagram da je nedopustivo da se medijski prostor daje "nasilniku i da ne možemo da čujemo njegovu stranu priče".

- Dok se borimo protiv nasilja, nasilnik koji je ženi bukvalno polomio kosti lica, nakon pritvora gostuje u medijima poput zvezde koja je upravo održala koncert. Molim medije da se uzdrže od davanja prostora nasilnicima protiv kojih se upravo diže čitav narod. Ne želimo da čujemo njegovu stranu priče želimo samo da znamo šta sistem radi da takve ukloni sa naših ulica - napisala je Sofija na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Osman Karić se juče oglasio za Telegraf i istakao da mu je najveći poklon to što je Stefan izašao iz pritvora baš na njegov rođendan, a dotakao se i pomenutog skandala i izgovorišvi da je "Stefan verovatno bio pijan".

- Pušten je pre sat i po vremena. Sutra mi je rođendan i to mi je najveći poklon. Sad mi se javio. Malo je pogubljen i on zbog svega. Zagrliću ga danas i neću da ga smaram previše. Sumiraćemo utiske šta se sve dešavalo tamo te noći. Sud će da donese odluku. Ta devojka je dala izjavu, neću da pričam ništa o njoj. Ne mogu ništa loše da kažem za nju. Kad sam ga posećivao, imao je kiseo osmeh, stražari su bili okej prema njemu kao i zatvorenici. On je tamo trenirao i imao je uplaćenu hranu tamo, čak je i nabacio neko kilo - rekao je Osman za Telegraf i otkrio da li će kontaktirati Natašu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading