Emina Jahović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Emina Jahović već neko vreme na sudu je sa svojim bivšim mužem Mustafom Sandalom a o njihovom odnosu bruje kako domaći mediji tako i oni u regionu.

Pevačica je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" rešila da otkrije svoju stranu priče ali i stavi tačku na sva nagađanja.

Emina Jahović

Foto: ATA Images

 

Emina je progovorila o ljubavi, novom partneru i najučešćim pitanjima koje dobija.

- Uvek se ljudi pitaju da li sam zaljubljena, ja sam zaljubljena u svoje sinove i to sam i njima rekla. Priče o muškarcima su prevaziđene, a u Turskoj svakog meseca imam novog partnera - rekla je ironično Emina i osvrnula se na svoju decu:

- Meni je najbitnije da sam posvećena majka. Jaman je sada u pubertetu i potrebnija sam mu sada više nego ikada. Počeo je da izlazi, da se druži, sada je to neki novi početak i potrebno mu je mnogo pažnje. Da kontrolišem decu, da slomim telefon, ne mogu. On mora da ima svoju privatnoast, sada postoje i devojčice, ima 15 godina i ne ide da se mešam. Potrebno je da pričamo dugo i svakodnevno, da mu budem i majka i prijatelj - rekla je Emina.

Emina Jahović

Foto: ATA Images

 

O bivšem suprugu, ali i suđenju o kome se mnogo pisalo, pevačica je zauvek stavila tačku.

- Nije plaćanje u pitanju, već principi. I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se viđaju sa njim. Žao mi je što je tako, ali u Turskoj sam uvek na meti kritika što je i normalno jer mi je bivši suprug poznat tamo, ali odavno sam prestala da se osvrćem. Naučila sam da živim svoj život i da je to jedino što me zanima. Želim da je istina samo moja - zaključila je Emina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading