Nataša Šavija nakon Stefanovog izlaska iz zatvora
Foto: Alo/Foto: Estock

Stefan Karić je pre par dana oslobođen je pritvora nakon što je izvršio fizičko nasilje nad Natašom Šavijom, a onda je usledilo međusobno javno prozivanje, a starleta se sada odlučila na korak dalje i posvetila mu neobičnu pesmu.

Naime, Šavija je osmislila pesmu prožetu od mnošto optužbi i prozivki na Karićev račun, te nije štedela reči, što i nije čudno, s obzirom da je nedavno izjavila da neće stati dok on ne bude iza rešetaka.

Stefan Karić

Ata images/Printscreen

 

- (U-u-u), ja, ja sam tu da ti sudim. Jer ljubav je moje kamenje. Mrzim sve žene, pobegao sam sa lica mesta jer sam ti lupio i pesnicu ispred, a policiji nisam javljao da prođu dokazi sa moje pesnice. 

- Ljubav je moja kamenje,  a dobila sam najmanje ( samo izdeformisanu facu), breme i znamenje koje uvek primiš ti, kada napuste me svi. Šta još juče su se na mene zakleli, u-u-u, ali ja sam tu da ti sudim. 

- (U-u-u), optužen sam za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, ali ja ću da tvrdim da sam samo šamar. Uuu, jer ko sam ja da idem u zatvor. - završila je Šavija.

Nataša Šavija posvetila pesmu Stefanu Kariću

Printscreen

 

- Baš volim ovu pesmu, ali sam malo izmenila tekst, nadošla mi inspiracija. Ne znam da sklapam rime kao neki... - dodala je Šavija na kraju.

EVO U KAKVOM STANJU JE USNIMLJEN STEFAN KARIĆ NAKON SVEGA Dok je Nataša Šavija u lošem stanju, evo sa kim on provodi vreme i uživa (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading