STANIJI DOBROJEVIĆ IZBAČENE SVE STVARI IZ DOMA U AMERICI Starleta izbačena na ulicu, a onda se ona odlučila na šok potez (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Stanija Dobrojević vratila su Ameriku, gde živi već dugi niz godina, međutim, svojim pratiocima na Instagramu se požalila da su je izbacili iz kuće u kojoj je živela.

Naime, po dolasku je Staniju dočela neprijatnost jer je kuću gde je Doborojevićeva živela vlasnica prodala i sve starletine stvari prebacila u skladište.

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima, napisala je ona i dodala:

- I onda shvatim da mi ništa i ne treba. Sve stvari ću u humanitarne svrhe, možda samo ovu pink peglu zadržim - poručila je i pokazala peglu, knjige, hemijske olovke i ostale sitnice koje su sada u kutijama.

- Bila sam upašena, ali ovaj osećaj je odličan - dodala je Stanija, koja je spakovala svoje stvari u automobil, a potom se uz kafu uputila na drugu destinaciju.

Nakon što se požalila svojim pratiocima, Stanija je objavila i vrući video iz Amerike, kako se izležava na travi samo u vešu i naravno pokazuje svoje obline i savršeno zategnuto telo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading