NAKON ŠTO JU JE PRETUKAO, PRETI JOJ EKSPLICITNIM SNIMCIMA! Skandalozno ponašanje jutjubera Marka Arsenijevića Arse, Nika se hitno oglasila pa zamolila za pomoć! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je Arsa izašao iz pritvora, Nika je ispričala da je bivši dečko navodno ucenjuje njenim eskplicitnim slikama i snimcima, zbog čega je njeno psihičko stanje narušeno.

Popularni tiktoker Marko Arsenijević Arsa bio je priveden krajem maja nakon što je navodno izvršio nasilje nad svojom devojkom Nikom Ilčić. Kako se tada pisalo, Arsa je fizički napao Niku, poznatu tiktokerku i jutjuberku, sa kojom je bio duže vreme u emotivnoj vezi. On ju je navodno odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Nakon incidenta Nika se samo kratko oglasila na svom Instagram profilu rekaviši da je sve istina, kao i da će uskoro detaljno ispričati sve. Posle par dana provedenih u pritvoru, Marko je izašao i oglasio se odmah na svom Instagram profilu. 

Nika nije bila akrivna sve do sada, kada je na Tiktok-u objavila snimak u kojem kroz suze priča da je bivši momak ucenjuje slikama i snimcima na kojima je gola, kao i video materijalom na kojem se vidi da ona koristi nedozvoljene supstance. 

-Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti, mislila sam da neću morati da se oglašavam ponovo, ali tako je - kako je. Iskreno jako mi je teško da pričam o ovome i da proživljavam sve ispočetka, pogotovu što sam pretrpela i preživela dovoljno psihičkog i fizičkog nasilja. Koji je razlog mog izlaganja? Uprkos zabrani prilaska i kazni, dobijam razne pretnje i ucene sa nekoliko različitih strana što je krivično delo za koje će isti odgovarati. Niko drugi pa samim tim ni ja nismo prinuđeni da pazimo na to kako se oglašavamo na društvenim mrežama kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da su stvari s kojima me ucenjuju ozbiljne, i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene - ispičala je ona.

Nika je istakla da Arsa ima slike i snimke njene na kojima nije obučena, zbog čega je sada ucenjuje. 

@nedaj.se.nikka

Prijetnja, ucjena, prinuda i neovlašteno objavljivanje tuđih fotografija su kaznena djela. Uvijek i za sve postoji izlaz... ne dozvolite da vas uvjere u suprotno.

♬ original sound - NIKKA

-Za početak imamo moje slike i videe na kojima nisam bila obučena, jer su bili namenjeni mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Do sada je praksa bila da su bivši nažalost skloni deljenju takvog sadržaja, iz osvete valjda... Samim tim mogu zaključiti da me čeka ista sudbina, druga stvar su slike i videei koji su nastali prošle godine kada samo sa njegovim drušvom na odmoru na Ibici, mislim pretpostsavljate u kom smeru idem, a onima kojima nije jasno nismo doneli najpametnije odluke i koketirali smo sa supstancama koje su nažalost previše dostupne svima. Sramim se iskreno ovog mog postupka, i glupa sam i neodgovorna... Posledice mojih postupaka su se manifestovale u obliku materijala kojim me danas neko ucenjuje - nastavila je ona u svojoj objavi.

Tagovi

Komentari (0)

Loading