BOGDANA POKAZALA LINUJU NAKON POROĐAJA! Evo kako Cecina snajka izgleda, sve oči su bile uprte u nju (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen Blic TV

Protekla nedelja bila je burna za popularnu pevačicu, pa je pored mnoštva poslonih obaveza, imala i privatne događaje. Naime, njen sin Veljko Ražnatović odlučio je da svog najmlađeg sina krsti na Spasovdan.

Mala svečanost za porodicu i prijatelje upriličena je u Hramu Svetog Save, nakon čega se porodica uputila ka restoranu na druženje i ručak.

Porodica je krenula iz vile na Dedinju. Elegantno obučene u belo, ženski deo porodice je blistao na krštenju, a među njima se izdvojila Bogdana Ražnatović. Bivša košarkašica u više navrata je isticala da ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, a upravo je to ono što se njenom suprugu posebno dopalo.

Bogdana se drugi put porodila pre samo mesec i po dana, a već sada se pojavila u haljini koja je savršeno istakla njenu vitku figuru.

Svima je zapalo za oko koliko joj majčinstvo prija i da izgleda bolje nego ikad.

Tokom krštenja stajala je uz svog muža Veljka i nije skidala osmeh sa lica. Na proslavi su bile i njene sestre Nataša Rodić i Bojana Šijan, koja se, takođe, nedavno porodila po drugi put i Mirku Šijanu rodila još jednog sina.

ALO! PAPARACO Danijela Dimitrovska konačno uhvaćena sa novim dečkom i to na beogradskom aerodromu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading