LEPTIRIĆI U STOMAKU Nataša Bekvalac zablistala na crvenom tepihu, pa priznala: "Ponovo sam zaljubljena"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od naših najpoznatijih i najatraktivnijih pevačica, Nataša Bekvalac, zablistala je na crvenom tepihu prestoničkog hotela u dugoj, uskoj, beloj haljini koja je podsećala na venčanicu.

U razgovoru za Alo! otkrila je zbog čega se odlučila baš za takvu toaletu.

- Inspiracija za stajling je moj život koji je bez turbulencija, sve je ravno i čisto belo - rekla je kroz smeh, pa se osvrnula na svoj trenutni emotivni status. Kako nam je otkrila, on je još uvek nepromenjen ali se u njenom životu nedavno, posle pet godina, konačno pojavio muškarac koji je zadobio njenu pažnju.

- Imam simpatiju ali on to još uvek ne zna, pa ne bih volela da preko medija sazna - rekla nam je zaljubljena pevačica te priznala odakle je njen budući potencijalni partner.

- Sa naših je prostora, ja volim naše muškarce. Nemam strah da mu priznam emocije, ali je ovo trenutno još uvek na nivou neke tinejdžerske simpatije - izjavila je atraktivna pevačica s kojom su u društvu te večeri bile njene rođene sestre, Dragana i Kristina.

Podsetimo, Nataša iza sebe ima tri braka: s Danilom Ikodinovićem s kojim ima ćerku Hanu, Ljubomirom Jovanovićem i Lukom Lazukićem s kojim je dobila ćerkicu Katju. Brakovi joj nisu uspeli jer nije želela da trpe pre svega njena deca, a potom ni ona.

Pop pevačica je uvek imala hrabrosti da stavi tačku na odnos koji je prestao da bude onakav kakvim ga je zamišljala. Da li će sa trenutnom simpatijom imati više sreće i da li će i četvrti put obući venčanicu, ostaje nam da vidimo.

Verujem u ljubav

Pevačica je uprkos ljubavnim brodolomima uvek izjavljivala da veruje u brak kao instituciju.

- Verujem u ljubav do kraja života. Verujem da postoje ljudi odani i lojalni jedni drugima. Ipak, prilično sam rezervisana kada u javnost treba da iznesem najdublju intimu. Znam za neke do juče velike i izvikane ljubavi, koje danas ne postoje, niti ih se iko seća. Nemam potrebu da paradiram svojom srećom, da pričam o njoj. Ja je živim - izjavljivala je svojevremeno Nataša Bekvalac.

CECA SE OBRATILA GUDELJU! Nakon što je Anastasija izgubila bebu, pevačica je zetu uputila emotivne reči (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading