Emina i Mustafa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Međutim, sada su izazvali burnu reackiju zbog fotografije koju su objavili na društvenoj mreži Instagram. Naime, Melisa Sandalu u punom klubu sedi u krilu.

Mustafa i Melis prvi put su uhvaćeni zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji brujali su o snimcima i fotografijama na kojima se pevač i njegova nova devojka drže za ruke.

Kako je tada objavljeno u tamošnjim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i preduzetnica je, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu. Iz prethodnog braka ima sina, dok Sandal iz braka sa Eminom Jahović ima dvojicu naslednika - Jamana i Javuza

- Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan - rekla je Emina Jahović 2019. godine, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

Podsetimo, Emina i Mustafa su u februaru 2018. objavili da se razvode nakon 10 godina braka, a Sandal je napravio glamuroznu svadbu u Rimu. Par je prvo imao intimnu ceremoniju večanja u Amabasadi Turske u Rimu, a gala svadba tajala je čak dva dana. Naime, velika proslava bila je u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, a sve ga je koštalo pola miliona evra.

"BIO SAM FINI NARKOMAN" Darko Lazić progovorio o poročnom životu, pa šokirao javnost: Nekada je bilo zanimljivo drogirati se!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading