PEVAČICA OTKRILA SVE O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Lena Čolak otvorila dušu, pa iznela detalje svoje privatnosti
Instagram

Pevačica Lena Čolak koja je sve popularnija, a koju su šire narodne mase imale priliku da upoznaju najpre kroz takmičenje "Zvezde Granda", pričala je o dešavanjima na ljubavnom planu.

–Mislim da je danas teško naći odgovarajuću osobu, bez obzira kojim se poslom bavite. Danas svi imaju velika očekivanja, a pogotovo oni koji se bave mojim poslom, estradom i muzikom, ali bože moj to ne znači da se u jednom trenutku neće pojaviti onaj pravi – rekla je pevačica u emisiji „Grand magazin“.

Na pitanje šta to po njenom mišljenu nedostaje muškarcima i zbog čega ima sve više slobodnih žena, Lena je odgovorila:

–Mislim da u suštini muškarci imaju manjak samopouzdanja, jer pomisle da pevačicama svima pišu i da nam se udvaraju na dnevnom nivou. Nije da nema toga, ali to je prosto deo posla i nekako ne gledam na to kao nešto posebno. Kada sam na poslu fokusirana sam na to kako radim i šta pevam, a ne na momke i udavarače, ne stižem time da se bavim.

Javne ličnosti često su na meti kritike i negativnih komentara, a Lena je za Grand otkrila kako reaguje u takvim situacijama.

-Dešava se to često, ali neko ko odluči da se bavi estradom jednostavno mora da prihvati da je to tako. Ako niste spremni da trpite razne komentare možda ne treba da se bavite javnim poslom – započela je Lena, pa nastavila:

–Naravno i to mora da ima neku granicu, ljudi koji su zli često prelaze granice. Vređanje i pretnje su nešto preko čega ne bi trebalo olako prelaziti. Takve ljude odmah blokiram.

BUKTI RAT ANE I MILJANA! Strasti se ne smiruju, uputili jedno drugom niz uvreda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading