EVO KO JE BIVŠI MUŽ JELENE RADANOVIĆ Godinama su na sudu, zarađuje ogromne pare, a evo kako je pričao o Slobi!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena je juče za domaće medije potvrdila da je bivši muž sa kojim ima dva sina nasrnuo na nju, zbog čega je odmah otišla u Urgentni centar.

Naime, kako su mediji ranije pisali Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koj živi i radi u inostranstvu, a kako je ranije rekao, od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove dece bude srećna.

- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je pre nekoliko godina Marković.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za "Informer".

On je jednom prilikom upoznao Slobu i imao je samo reči hvale za njega, a na pitanje kako će reagovati ako se njegova bivša uda za pevača, odgovorio je kao iz topa:

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić - rekao je ranije Igor.

Iako se dosta spekulisalo čime se Jelenin bivši muž bavi, on je otkrio sve detalje:

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - rekao je Marković svojevremeno.

EVO KAKO JE ZVEZDAN TUKAO ANĐELU! Jezive scene nasilja, Slavnić pred svima maltretirao Đuričićevu, a niko nije reagovao (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading