KIJA PROSLAVILA ROĐENDAN U TURSKOJ Sebe častila nesvakidašnjim poklonom,  pogledajte o čemu je reč
Foto: Stock/E stock

Kija je, naime, odlučila da sebe za rođendan počasti skokom sa planine, na visini od 700 m. Ona je objavila video, ali i iznenađenje koje su joj priredili zaposleni pre samog skoka.

- Danas 34. rođendan, skačem sa planine, ovog puta sa 700 m (prošli put 400m). Hvala na rođendanskoj čestitki - napisala je oduševljena Kija u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Inače, pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar pred našim kamerama priznala je da je zaljubljena i da ima novog dečka.

- Imam nekog ko me gleda lepo, tačno. Vrlo lepo, da. Pitate me da li je veza na daljinu? Pa, zavisi kako kad. Mislim, svi mi putujemo, pa smo nekad odvojeni, tako da... Svakako, odnos nam je stabilan - kazala je Kija Kockar za Blic, i dodala:

- Pa, nećete ga još upoznati. Što? Pa, nećete... Nije javna ličnost, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga finansiram, kažete? Ne. Ovo je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne finansiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je - istakla je ona, a više detalja pronaći ćete u videu koji je u okviru teksta.

POMERIO KONCERT ZBOG TRAGEDIJA U SRBIJI, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU Baja Mali Knindža se obratio fanovima

Tagovi

Komentari (0)

Loading