OGLASILA SE NESTALA PEVAČICA! Javnost se uspaničila, svi su tragali za njom, a mnoge stvari su i dalje pod velom misterije
Foto: Printscreen/Registar nestalih

Pevačica Katarina Rautek Omazić (39) obrisana je sa zvanične policijske stranice nestalih, a nakon što je njena prijateljica i voditeljka Hana Tabaković na Fejsbuku objavila da je Katarina živa i zdrava i da se redovno javlja na mobilni, sada već bivša pevačica grupa ET je takođe najavila Showbuzz.

- Dobro sam, jesam. Ono što je prenošeno, sve su to laži i kada sam to videla nisam znala da li da plačem ili da se smejem - rekla je ona i potom dodala:

- Mediji su preterali, dobio sam objašnjenje da je ceo sukob nastao samo zato što sam javna ličnost.

Katarina je za Showbuzz otkrila i nove informacije o svom privatnom životu.

- Nisam ni udata, sa bivšim sam bila šest godina, a ne četiri kako neki pišu, ne znam odakle ljudima ta informacija - rekla je razočarano.

O tome šta se tačno dogodilo i da li je zaista izašla iz bolnice, nije želela da govori, a mnogim njenim obožavaocima je drago što je ova kratkotrajna drama završena i što je omiljena pevačica E.T. živa i zdrava.

SKANDAL NA SEVERININOM NASTUPU! Pevačica izmenila tekst pesme i javno prozvala Milana Popovića, a evo šta mu je poručila

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading