SKANDALOZNO Devito lažirao duet s latino zvezdom
E-STOCK/Časlav Vukojčić

Poznati srpski reper David Ljubenović, alijas Devito, izbacio je novi album pod imenom „Plava krv“, na kojem su se našle 24 numere.

Jedna od njih bila je navodna saradnja sa popularnom latino zvezdom Nati Natašom po imenu „Acrobatico“, a koja je već u prvi mah odnela simpatije publike. Pretpostavlja se da bi pesma bila vodeća po broju pregleda da je Natašin tim nije uklonio s Jutjuba samo par sati nakon objavljivanja, zbog kršenja autorskih prava.

„Niste videli da je umetnica ili bilo ko iz njenog radnog tima promovisao nešto slično. Saradnja ne postoji, nikada se nije desila i situacija se rešava“, istakao je na svom Tviter nalogu Pevis Danijel, menadžer poznate pevačice te dodao da njegova klijentkinja uopšte ne poznaje Devita.

Sa druge strane, Ljubenović i njegova menadžerka ovim povodom nisu želeli da se oglašavaju, dok se Devitov glavni i odgovorni producent, Makalo, ogradio od optužbi.

- Svi upiru prstom u mene, da sam prevarant, da sam ja prevario Devita. Istoriju prepiske s momkom iz Kolumbije koji nam je prodao pesmu sam poslao i njemu i njegovom menadžeru. Bili smo ubeđeni da je to Nati sve dok nisu uklonili pesmu s Jutjuba - izjavio je medijima Makalo.

Ostaje da vidimo kako će se pravno i finansijski rešiti ova ujdurma u danima koji slede. 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading