NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Trudna Anastasija danas proslavlja 25. rođendan, a jedna stvar je skroz dotukla (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako je u Sevilji, daleko od svoje porodice, pevačica neće moći da proslavi sa svojim najbližima, ali je uz nju njen partner Nemanja Gudelj.

Anastasija je na Instagramu okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapisa povodom rođendana.

Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan.

Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Njena majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, takođe je objavila dirljive snimke dok je Anastasija bila mala.

Inače, Anastasija je veoma aktivna na Instagramu, pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima na mrežama.

- Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju - poručila je Ceca nedavno za "Blic".

"OGOVARALI SU JE, OPTUŽIVALI..." Novopazarci progovorili o Emini Jahović i otkrili detalje njenog odrastanja: Rano je ostala bez oca, a stalno je bila na ovoj dijeti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading