Verica Rakočević s mužem
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Nikada Verica Rakočević nije skrivala ponos zbog svojih unuka. Naprotiv, stalno putem društvenih mreža obaveštava javnost o tome koliko su svi do jednog talentovani, vredni, divno vaspitani i lepi. Često se na Veričinom Instagramu mogu naći i njihove fotografije, najpre onih starijih koje joj je podarila ćerka Elena Karaman, a u poslednje vreme profil dizajnerke krase i slike najmlađih Mile i Nikše. Preslatka unuka Verice Rakočević dete je njenog sina Miodraga, dok je unuk naslednik kreatorkine najmlađe ćerke Milene.

S obzirom na to da Milena živi u Americi Verica Nikšu ređe vođa. Ćerka i zet stalno joj šalju njegove snimke, a čuju se i putem video poziva gde on jasno svima stavlja do znanja da baku voli neizmerno. 

Unuka Verice Rakočević, Mila bliže stanuje baki zbog čega ona daleko više vremena sa njom provodi, tako je i nedavno prisustvovala njenom prvom uspehu.

Naime, malena devojčica koja obožava sport, karate prvenstveno dobila je žuti pojas i diplomu. Popularna baka ovim blagoslovom istoga trena se pohvalila i sliku mezimice podelila sa pratiocima.

Svi su mogli primetiti da je unuka Verice Rakočević pravi med.

JOVANA JEREMIĆ GOLA PRED KAMERAMA Dizala noge pred voditeljem, a onda osula brutalnu paljbu po koleginicama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading