ZDRAVKO ČOLIĆ ZANEMEO ZBOG ĆERKINOG POTEZA Nastaće haos, spakovala kofere i napustila porodični dom (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Da ćerka Zdravka Čolića uživa u pažnji javnosti to čak i vrapci na grani znaju. Una Čolić, starija muzičareva mezimica, vrlo je aktivna na Instagramu, gde deli dešavanja iz svog privatnog života, najpre detalje s putovanja, iz noćnih provoda, ali i druge aktivnosti koje njeni pratioci obožavaju da gledaju i komentarišu.

Unine objave vole da pogledaju i mlađi i stariji, prate je i tatine kolege, a očigledno je da Čola nema aspolutno nkakav uticaj na to kakav će njegova mezimica sadržaj deliti. Da se Zdravko pita nijedan jedini detalj iz svoje privatnosti ona ne bi na tacni davala, ipak na vreme je shvatio da u odluke svoje naslednice, studentkinje i mlade žene svesne svojih postupaka i posleica, nema pravo da se meša, piše Story.

Pomenuta društvena mreža, Uni vrlo draga, usijala se danas, a zbog koga drugoga nego baš zbog nje. Ćerka Zdravka Čolića napravila je još jedan potez kojim je sve šokirala i tako privukla pažnju šire javnosti. Naime, muzičareva naslednica oprobala se u egstremnom sportu, skakanje iz padobrana.

Nije isključeno da su ponosni tata i mama Aleksandra pretrnuli kada su ovo videli, kao i brojni Unini fanovi, među kojima je bilo i onih koji su joj čestitali na hrabrosti, čime su je podstakli na dalji korak.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading