"NISAM MU POMOGAO, JER NIJE VOLEO SEBE" Oglasio se drug preminulog jutjubera, otkrio pozadinu Mirkovog samoubistva!
Foto: Alo/Društvene mreže

Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, telo je pronašao njegov kolega, a sada se oglasio i njegov drug i poslao jasnu poruku. 

-Ajde neka se ovo odnosi malo na muškarce. Mogu i žene da čitaju, ali želim da se obratim muškarcima više sad: Druže nisi pi*ka ako plačes, nisi pi*ka ako kažeš ko te sve ugnjetava, nisi pi*ka ako se požališ na ženu, brata, direktora, na komšiju- napisao je on, pa dodao: 

-Imaš pravo na sve. I da te boli, i da cmizdriš, i da se rasklopiš na komade i opet sastaviš, ides na molitve, psihoterapije, pokažeš svima da to što su te učili da moraš da budeš najjači i da slabost nikad nikome ne pokažeš zapravo nije dobro za tebe i za okolinu. Imaš pravo da budeš slab, da tražiš pomoć i da niko nikad ne uperi prstom u tebe. Moraš da razgovaraš, da se požališ, da liješ suze i da tražiš pomoć. Molim vas sve i muške i ženske, slušajte svoje najbliže, razgovarajte o svemu, plačite svi zajedno, volite se puno, dajte puno ljubavi, svaki trenutak može nekome da pomogne. Psihoterapije nisu za ludake, suze nisu za pi*ke, ljubav nije samo prema nekome ili nečemu. Volite sebe najviše na svetu, tako ćete moći da volite i druge mnogo više. Četiri godine kasnije i 500 zajedničkih videa kasnije, kofa pasulja, selidbi, smejanja, jurenja snova, ja nisam pomogao jednom od najbližih, jer nije voleo sebe- poručio je on na svom profilu. 

"BILO JE PRELEPO, ALI TUŽNO" Mina Kostić razočarana u kolege, evo šta je razlog!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading