OBESIO SE Jutjuber iz Beograda je ovako izvršio samoubistvo!
Foto: Alo/Društvene mreže

Poznati jutjuber Mirko Rašić nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega.

Kako Blic saznaje, on je samoubistvo izvršio vešanjem.

Mirko Rašić bio je jedan od  najpoznatijih i najpopularnijih beogradskih automehaničara, autora u Srbiji i regionu popularnog YouTube kanala Neovlašćeni serviser, pitali smo šta je prvo što bi vozači trebalo da urade pre nego što ponovo sednu za volan.

- Pre prve vožnje vlasnici automobila bi trebalo da provere sve tečnosti u automobilu, da izmere nivo ulja i nivo antifriza i da vizuelno provere da li je kočiono ulje na maksimumu. To je ono osnovno - govorio je Mirko. 

Budući da je sasvim moguće da se, usled višenedeljenog mirovanja, akumulataor vašeg automobila ispraznio, "neovlašćeni serviser" kaže da je potpuno svejedno da li ćete ga dopuniti pomoću punjača na kućnoj električnoj mreži ili upaliti motor pomoću kablova, pa potom akumulator dopuniti vožnjom.

- I jedno i drugo je podjednako dobro. Manje - više je svejedeno, ali svakako je jednostavnije da upale motor na kablove nego da vade akumulator. Pre bih savetovao paljenje na kablove! - rekao je tada Mirko. 

Podsetimo, poznati jutjuber Mirko Rašić nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, saznaje "Telegraf.rs".

Telo je pronašao njegov kolega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragi

23.05.2023 15:33

Tako društvene mreže ispiraju.mozak onda ostaneš bez mozga živiš neki virtualni život koji ne znaš kako će se završiti po tebe i okolinu