Vesna i Topalko
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Milan Topalović Topalko proslavio se u „Zvezdama Granda“, a svoju karijeru izgradio je velikim hitovima koje je snimio nakon takmičenja. Iako nikada nije isticao svoj privatan život u prvi plan, javnost je uvek intrigirala njegova intma, a posebno poslednjih godina od kada je njegova ćerka Helena postala jedna od najpopularnijih devojaka na društvenim mrežama.

Malo su poznati detalji sa početka veze Topalka i njegove žene koju je upoznao kada je imao samo 19 godina.

-Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate – rekao je Topalko, a zatim dodao da je ona delovala poprilično zatvoreno za nove ljude.

Bio je uporan i uspeo da joj pokaže da je „dobar momak“ , a onda je naišao je novu prepreku, momci iz benda s kojim je nastupala nisu bili srećni zbog njene veze. Uspeli su da nagovore Vesnu na raskid, ali sudbina je čudo pa se ovaj par nako nekoliko meseci ponovo pomirio.

-Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, hajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričaju – rekao joj je Topalko, a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila da je možda trudna.

-Jesi li trudna ili si možda trudna – upitao je on, a ona odgovorila potvrdno.

-Trudna, trudna, ali moramo da radimo – odgovorio joj je Topalko tada.

Ubrzo nakon saznanja da će dobiti bebu, venčali su se u prisustvu uže rodbine, kako bi bili u braku pre nego što se dete rodi. Tada su samo potpisali sklapanje braka, a pravo venčanje dogodilo se na praznik Mladenci, kada je Helena imala sedam meseci. Danas, pevač i njegova supruga sa nestrpljenjm čekaju Helenin porođaj i dan kada će se ostvariti u ulozi bake i deke.

"NEMAM KONKURENCIJU, A ONE SU LJUBOMORNE NA MENE" Divna ponosna zbog svojih simpatija prema Bilalu, a njegov odgovor zaprepastio sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading