"KINESKA KOPIJA TEODORE DŽEHVEROVIĆ" Naša influenserka koja je nedavno napunila 18 godina zgrozila sve golim fotkama, sasuli joj pregršt negativnih komentara i kritika! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Influenserka, a i od nedavno navodno pevačica, mlada Ema Radujko, često je na meti kritika i negativnih komentara kada je u pitanju njena golotinja i provokativne fotografije koje redovno deli sa svojim pratiocima, doduše mlađom generacijom i decom koja je prate.

Mnogi je nazivaju "kineskom kopijom Teodore Džehverović", tvrdeći da na sve načine pokušava da je kopira, te i da fizički liči na poznatu pevačicu.

Međutim, Radujko, po svemu sudeći ne mari za konstantne prozivke koje svakodnevno dobija, te nastavlja da deli svoja provokativna izdanja u nadi da će biti u centru pažnje i privući što veći broj lajkova i pratioca, a poslednji kadrovi su takođe sve ostavili bez teksta, s obzirom da ispod pojedinih nije imala čak ni donji veš, a u prvi plan isticala je svoju zadnjicu.

"Ema, gadi nam se tvoja zadnjica", "Kad će taj Onlifens, ionako te gledamo golu besplatno", "Jeftino", Definicija reči degutantno", Ima li i jedna fotka gde nisi gola", "Sad si preterala", bili su samo neki od mnogobrojnih negativnih komentara akonto njenih golišavih fotografija.

Podsetimo, pomenuta influenserka je nedavno napunila tek 18 godina, što još više zapanjuje javnost, ali isto tako nameće pitanje, da li ona zaista može da bude "uzor" deci koja prate njene ponašanje i postupke, te shodno tome i kakvu poruku i sliku im istovremeno šalje, ali isto tako da li su njeni javni istupi primereni njenom uzrastu i godinama, te da li je sve vredno zbog instant popularnosti.

POTPUNO SE IZDEFORMISALA Editu Aradinović niko više ne može da prepozna, pojavila se na javnom događaju i zgrozila sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading