SAKRILA SE U KOPRIVE Pevačica je u detinjstvu čuvala koze, a onda su naišli njeni drugari iz škole i usledio je šok
Foto: Alo/Printscreen

Tako je svojevremeno doživela blam kada su je drugari iz škole sreli kako šeta kozu, zbog čega je morala da se sakrije u koprive. Ona je ispričala da je kao mala imala slab imunitet, pa je njen otac tada odlučio da kupe kozu kako bi pila sveže kozije mleko. Jednom prilikom ju je poslao da prošeta kozu, kako bi pasla travu pored Morave, ali nije očekivala da će na tom putu sresti drugare iz škole, te je morala da se sakrije.

-Ja peti, šesti razred, blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i vidim drugare iz škole, krenuli na kupanje i da me ne bi videli i zezali, ja vidim neke koprive i legnem dok nisu prošli- ispričala je Dragica koja se odovog skrivanja i plihova lečila se čak dve nedelje.

-Sada bih uzela pet koza i dovela ovde u studio, jer znam da to nije sramota, ali kad si mali te stvari ne razumeš – istakla je pevačica i dodala da ne voli lažne moraliste i foliranje pred kamerama.

Ono što je danas posebno nervira jeste to što javne ličnosti predstavljaju lažnu sliku svog života pred kamerama i na društvenim mrežama.

-Kao da niko od njih nikad nije probao pasulj ili poparu, kako da ne! Odrasli na sušiju, ma važi. To su lažne vrednosti -zaključila je Dragica za Grand.  

MILENA ĆERANIĆ OTKRILA NAJDUBLJU INTIMU! Pevačica pred nastup priznala sve, pa poručila Mirki Vasiljević: "Ona je žena, majka, kraljica"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading