Vesna
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Već nakon letimičnog pogleda na dom Vesne Dedić lako se može zaključiti zbog čega godinama unazad uživa u statusu najčitanije srpske spisateljice. Samim tim što živi kao sav normalan svet Vesna lako ulazi “pod kožu” svojih čitateljki, sa kojima deli svakodnevne brige, ali i radosti.

Dugi niz godina živela je na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe, ali je pre par godina prodala stan i preselila se u novi. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Vesna uživa u kućnom ambijentu.

“Pisanje romana zahteva mnogo sati bez sna i bezbroj zora koje se čekaju uz mnogo šoljica turske kafe”, otkrila je autorka brojnih romana deo svojih svakodnevnih rituala i priložila sliku na kojoj se vidi kutak rezervisan za ispijanje kafice, piše Hello.

Udoban dvosed, okružen umetničkim slikama, knjigama i lampama, idealno je mesto za poverljive razgovore sa prijateljicama kad navrate u goste, dok je terasu ispunjenu zelenilom pretvorila u “radnu sobu” gde na svom lap topu kreira rečenice koje njene čitateljke znaju napamet.
 

“Divno je što naše žene postavljaju na društvene mreže postove kako kuvaju, ribaju i bave se decom. Meni je uvek lepši trentak kada sve miriše na čisto, kada su svi u kući siti, svi ormani i mailovi složeni, a onda nastupi onaj deo kada mogu da budem žena, bez ali. Da li je u našoj kulturi ženstvenost mrlja na biografiji”, zapitala se Vesna u jednoj objavi.

"OVO MALOJ DEVOJČICI NIJE POTREBNO" Tamaru Đurić razapeli zbog poklona za ćerku koji košta više hiljada evra, razbesnela sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading