OVO JE BOSANČEVA MISTERIOZNA ŽENA Ne pojavljuje se nigde, krije se od svih, zajedno su skoro četiri decenije (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Harmonikaš, kompozitor i producent Dragan Stojković Bosanac popularnost širih razmera stekao je kao član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Ipak, jedan je od onih koji vrata svog privatnog sveta tek ponekad odškrinu za publiku.

Rođen je u Sarajevu, odrastao je u Konjicu, a od sedamdesetih godina živi i radi u Beogradu. Sa suprugom Dunjom zajedno je duže od četiri decenije. Venčali su se 1977. godine i ubrzo dobili sina Aleksandra.

Ćerka Aleksandra rođena je 1986. godine, a javnost je zna kao pevačicu koja nastupa pod umetničkim imenom Džidža. To je, zapravo, nadimak koji je dobila od oca, koji joj je često pevao pesmu „Oj, djevojko, džidžo moja”.

Aleksandar Stojković u mlađim danima interesovao se za hevi metal muziku, ali je krenuo drugim putem. Danas je inženjer poljoprivrede i radi u svojoj branši.

Bračni par Stojković, Dragan i Dunja, žive na Bežanijskoj kosi, a popularni član muzičkog šou-programa ističe da vikende najradije provodi tako što sa suprugom ide na pijacu.

OVO JE BOSANČEVA MISTERIOZNA ŽENA Ne pojavljuje se nigde, krije se od svih, zajedno su skoro četiri decenije (FOTO)

Facebook

 

– Oduvek sam znao da je Dunja ona prava. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno priprema, kao i urmašice ili kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje može se meriti samo sa onim iz Istanbula – pohvalio je Bosanac svoju lepšu polovinu, koja se retko može videti u medijima.

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kad se to oseti.

KO BI REKAO DA IM JE OVAKVO STANJE U VEZI Sanja Vučić progovorila o novom dečku, nije mogla više da ćuti nakon što se preselila kod njega!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading