BIVŠA DŽEJEVA ŽENA SE POJAVILA NA SVADBI MARIJE RAMADANOVSKI! Nije htela da propusti ovaj poseban dan, imala da poruči samo jedno: "Nedostajaće danas"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, juče je stupila u brak sa svojim izabranikom Stefanom Davidovićem.

Zvanice su pristizale iz minuta u minut, a među prvima je stigla Andrijana Tomanić, koja je bila sa Džejem do poslednjeg dana njegovog života.

-Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želeo je da vidi svoju ćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana- izjavila je Andrijana.

Pevačica Mina Kostić, takođe dobra prijateljica legendarnog Džeja se pojavila sa 15 godina mlađim dečkom Nikolom. Ona je bila u dugoj haljini sa šlicem do kuka.

Nakon njih stigla je i majka Marije Ramadanovski Nada, koja je stigla kad i Marijina starija sestra Ana koja je udata za Adila.

-Naravno da će Džej danas nedostajati - rekla je Džejeva bivša supruga.

Podsetimo, Zoran Jagodić Rule, Džejev kum, otkrio je da je sve spremno za današnje slavlje.

Na svadbi će nastupati Rule bend i nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremljeno je i jedno iznenađenje. Na proslavi se očekuje oko 300 zvanica.

REKLA, PA POREKLA Maja Marinković ipak pozvala Brendona na rođendan, on van sebe od sreće

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading