ŠUŠKALO SE DA NE VOLE SNAJKU! Evo u kakvom je Anastasija odnosu sa Gudeljevom porodicom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović i Dragi Gudelj, svaki slobodan trenutak koriste da provedu u zajedničkom društvu i pružaju podršku Nemanji sa tribina na bitnim utakmicama.

Upravo tome mogu da posvedoče i zajedničke fotografije koje oboje neretko dele na društvenim mrežama, a sinoć je osvanula i najnovija sa tribina stadiona "Ramón Sánchez Pizjuán" gde su brat Nemanje Gudelja i trudna Anastasija u sjajnoj atmosferi zdušno navijali za tim našeg reprezentativca.

Sevilja je naime, igrala protiv Juventusa i uspela da se plasira u finale lige Evrope koje će se održati u Budimpešti, a Nemanji su najveća podrška bili brat i voljena žena koji radost i ponos nisu mogli da sakriju.

Prelepi snimci osvanuli su na "Instagramu" buduće mame kojoj blagosloveno stanje i te kako prija. Ona je sportski odevena i bez trunke šminke bodrila Nemanju i njegov tim, a pored komplimenata koje su joj pratioci uputili za izgled, ređale su se i pohvale na konto savršenog odnosa sa sve popularnijim Dragišom, koji ne krije sreću što će uskoro postati stric. 

"BIO JE TO TRENUTAK SLABOSTI..." Isak Šabanović progovorio o psihičkim problemima, sa ovim nije mogao da se nosi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading