GOCA U DRUŠTVU HANKE PALDUM! Nakon druženja sa koleginicom, Tržanova šokirala: "Ona je jako problematična"
Foto: Printscreen/Instagram

Govoreći o svom prvom solističkom koncertu koji će održati u Sarajevu 17. juna, Goca je najpre otkrila zašto se tek sada odlučila na takav korak.

-Čekala sam da se muzika vrati u neke normalne tokove, i čini mi se da se vratila konačno. Puno sam odradila svirki u Sarajevu, ali eto solistički koncert ima poseban značaj – rekla je Goca.

-Doslednost je teška, ne samo u muzici nego i u životu. Biti dosledan roditelj je jako teško. Nekad ti dođe da ideš lakšim putem. Dođe ti i u muzici da kažeš: „Hajde vidi ove kako uzimaju lovu, hajde i ja malo“. Međutim ne mogu. Ne mogu da budem lažna. Mom intelektu bi bilo sramota da pevam nešto drugačije. Tu ne mislim na stil, nego na tekstove. Ne mogu da pevam banalne pesme. Može to da bude i blentavo. „Bumerang“ je blentava pesma, ali nije banalna! Ne volim banalnost, a mislim da je u muzici ona strašno problematična. Brzo prođe i dobro prođe, ali ne traje – ispričala je Goca.

Pevačica se prethodno družila sa legendarnom Hankom, a podelila je i impresije sa tih druženja.

-Uspeli smo da odemo i na ćevape sa Hankom na Baš čaršiji, a malo smo išli i u muzej sevdaha pa smo tamo mezili kafu i tako to. Hanka Paldun je moj veliki prijatelj i ona je sjajan domaćin. Mnogo ljudi u Sarajevu su dobri domaćini, a nekima ne smem ni da se javim jer me ne opra ni Dunav ni Sava što se nisam javila – ispričala je Goca, prenosi Grand.

"NISMO SE UVEK SLAGALE" Zorana Pavić sa knedlom u grlu progovorila o Lani Toković, pa otkrila detalj koji javnost nije znala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading