"NAŠA AZBUKA IMA 32 SLOVA" Crnogorski pevač podržao Mitra Mirića posle neviđenog blama, poručio mu ovo (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/Amidži šou

Mitar Mirić našao se na meti podsmeha, ali i negativnih komentara, zbog izjave da azbuka ima 32 slova.

Međutim, u njegovu odbranu je stao crnogorski pevač Dušan Vukadinović, koji je poručio da crnogorska azbuka, zbog dva slova dodata pre desetak godina, ima upravo 32 slova.

- Mitar mislio na ovu našu, ona ima 32. Kralj - poručio je Dušan uz osmeh komentarišući video zapis iz emisije u kojoj voditelj pita Mirića koliko azbuka ima slova.

Podsetimo, Vukadinović je dospeo u središte interesovanja javnosti nakon što su on i njegova majka optužili pevačicu Snežanu Đurišić za pokušaj uzimanja mita u zamenu za dalji prolazak u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda".

Snežana je ove navode demantovala i podnela tužbu protiv porodice Vukadinović, a u mesecima koji slede će se utvrditi ko je u celoj ovoj priči govorio istinu.

RASTALI SE JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ Pevačica spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma, evo gde se sada nalazi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jasna

18.05.2023 15:53

Nije to toliki blam.Ako pogledate neki kviz shvatićete da većina ljudi pravi grešku na pitanjima koliko čovek ima zuba ili koliko azbuka ima slova.Dešava se.Ne branim M.Mirića ali pogledajte malo sta istraživanja o tome pokazuju.